MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 09. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VIII/2014)

Za 'Oazinu' kreativnost već se dobro znaZa 'Oazinu' kreativnost već se dobro zna(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U osmom mjesecu 2014. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Na radionicama je ukupno bilo 27 najustrajnijih korisnica, koje su – i pored ljetnih praznika i vrućina – odlučile svoje vrijeme provesti u poznatom im ambijentu, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Na tom mjestu mogu nešto naučiti, bez puno riječi kreativno se izraziti, razmijeniti iskustva, podijeliti radost, tugu ili biti nekome podrška.

Na prošlomjesečnim radionicama izrađivali su se nakit, naušnice i narukvice od perli, žice, silka i trakica, kao i magnetići i horoskopski znaci od fimo-mase. Dakle, sve ono što nedostaje da bi "Oazin" štand na nadolazećim sajmovima bio što bogatiji, ljepši i zapaženiji. Voditeljica Ana kaže da su se sve korisnice veoma trudile i da sa zadovoljnim smiješkom očekuju ocjene, posjetitelje i kupce, kojih ima i mimo sajmova jer se za "Oazu" i njezinu kreativnost već dobro zna. A sva kreativnost ogleda se i na korisnicama, koje rado odnose kućama svoje unikatne radove i tako promoviraju "Oazu". Ništa ljepše nam ne treba.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok