MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 01. 2014.

Što je to GivenGain?

Platforma GivenGainPlatforma GivenGainGodine 2012. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva predstavila je internetsku platformu ZaDobroBIT kako bi hrvatskim organizacijama civilnoga društva omogućila pristup svijetu globalnog doniranja za opće, javno dobro. Pomoću platforme ZaDobroBIT organizacije civilnoga društva moći će predstaviti svoje projekte na globalnoj platformi GivenGain, koja djeluje u više od 20 zemalja svijeta sa svih kontinenata kao oblik internetskog doniranja projektima i inicijativama udruga.

"Oaza" na GivenGainu
Mirovna grupa Oaza
pristupila je servisu GivenGain 21. III. 2013. i to kroz izobrazbu za platformu, koja je održana u IMPACT-u (Europskom centru za međusektorsku suradnju) u Zadru. GivenGain u Hrvatskoj koriste 43 organizacija civilnog društva. Lista se može vidjeti na sljedećoj adresi: ovdje.

GivenGain je oblik društvene mreže na koju se, uz organizacije civilnoga društva, mogu registrirati zainteresirani pojedinci kao aktivisti koji osobnim angažmanom, uključivanjem i povezivanjem s drugim građanima i građankama pridonose izravnom financiranju izabrane aktivnosti za opće dobro te razvoju kulture davanja i filantropije u Republici Hrvatskoj.

"Oazini" aktivisti
Svaka organizacija kroz platformu GivenGain prijavljuje svoje aktiviste koji svojim radom i organiziranjem raznih akcija prikupljaju donacije za pojedine programe koje provodi ta organizacija. Mirovna grupa Oaza ima dva aktivista: Vesnu Nedić i Nenu Radića, koji su tokom 2013. godine radili na socijalnom programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Ukoliko ste zainteresirani dati podršku tom programu, donaciju možete dati ovdje, a ukoliko se želite prijaviti kao aktivist to možete učiniti ovdje.

Pročitano 1221 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok