MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 01. 2014.

Rad "Oazinog" gerontomajstora (12/2013)

Ako se pokvari grlo - postavljam novoAko se pokvari grlo - postavljam novoGerontomajstor Radivoj Janković bit će zaposlen u "Oazi" preko javnih radova od 11. XII. 2013. do 10. III. 2014. godine. Prva tri mjeseca njegovog angažmana već je odradio u osmom, devetom i desetom mjesecu 2012. godine. Zadužen je da za 50-ak starih osoba, kojima "Oazine" gerontodomaćice pružaju pomoć u kući, besplatno vrši razne sitne popravke u njihovim domovima. Gerontodomaćice mu u "Oazinom" uredu ostavljaju poruke o potrebnim popravcima, a on ih vremenski uklapa u raspored obilazaka.

Za početak je popravio sve što je trebalo popraviti u samoj "Oazi" i Društvenom centru, od vodokotlića i slavina do radijatora, a zatim je krenuo u cijepanje i rezanje onih drva koje gerontodomaćice nisu mogle iscijepati. Do Nove godine izvršio je popravke kod 11 korisnika (3 u Branjinom Vrhu, a ostatak u Belom Manastiru). Po vrsti to su bili sljedeći poslovi: donos drva u stan, frezanje, hoblanje štoka, ispuštanje vode iz sistema, kontrola septičke jame, oštrenje sjekire, popravak brava, slavina i ulaznih vrata, pregled vodoinstalacija, štemanje, itd., itd.

Pročitano 1181 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok