MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 03. 2013.

Drugi dan izobrazbe u Zadru


Ana Rebrina i Vesna NedićAna Rebrina i Vesna Nedić

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Petak, 22. III. 2013. godine, bio je drugi i ujedno posljednji dan izobrazbe za korištenje platforme ZaDobroBit / GivenGain u zadarskom IMPACT-Europskom centru za međusektorsku suradnju. Drugi dan izobrazbu je pohađalo 20 polaznika i polaznica iz udruga koje su korisnice institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, među njima i Ana Rebrina (P.G.D.I.) i Vesna Nedić ("Oaza").

Svi sudionici izobrazbeSvi sudionici izobrazbe

Na početku drugog dana izobrazbe polaznici su jedni druge dodavali kao podržavatelje na svoje aktivističke stranice platforme ZaDobroBit / GivenGain, koje su osmislili prvog dana. Poslije toga dan je prošao u osmišljavanju, planiranju, provedbi i upravljanju kampanjom za internetsko prikupljanje sredstava. Prikazane su još neke zanimljive kampanje kao što su: Foodbank - An Australia Without Hunger, N7W - New7Wonders, Movember Worldwide, Shavathon.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok