MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 12. 2013.

Kako teče tečaj engleskog jezika?

Polaznici marljivo uče engleski jezikPolaznici marljivo uče engleski jezikOd 18. XI. 2013. godine, svakog ponedjeljka i petka, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održava se "Oazin" tečaj engleskog jezika za polaznike koji se tek upoznaju s tim jezikom. Tečaj vodi Gordana Čiča, a grupa ima devet polaznika iz različitih baranjskih mjesta, koji – što je za svaku pohvalu – redovito pohađaju tečaj i to bez ijednog izostanka.

Polaznici su dosad u govornim vještinama usvojili predstavljanje, upoznavanje i snalaženje u prostoru. Osim toga, u mogućnosti su i predstaviti neku osobu. Od gramatike obrađena je množina imenica, glagolsko vrijeme "simple present", skraćeni i duži oblik glagola "to be", izražavanje pripadnosti… Uz brojne govorne vježbe te vježbe čitanja i prijevoda, urađen je i diktat, koji je dao više nego zadovoljavajuće rezultate.

Polaznici vrlo ozbiljno i vrijedno rade zadatke te su zainteresirani i za dodatne informacije i vještine.

Pročitano 1053 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok