MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 01. 2014.

Kako teče tečaj engleskog jezika? (2)

Vrijedni polaznici 'Oazinog' tečajaVrijedni polaznici 'Oazinog' tečajaVeć dva mjeseca, svakog ponedjeljka i petka, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održava se "Oazin" tečaj engleskog jezika za polaznike koji se tek upoznaju s tim jezikom. Tečaj vodi Gordana Čiča, a grupa ima devet polaznika iz različitih baranjskih mjesta, koji – što smo već pohvalili i u prošlom izvještaju – redovito pohađaju tečaj.

Ipak, na posljednji sat održan u prošli petak troje polaznika nije stiglo zbog neočišćenih cesta, ali su svi ostali stigli, iako je toga dana – nakon višednevnih proljetnih vremenskih prilika – Baranju zahvatilo pravo snježno nevrijeme praćeno jakim vjetrom i oštrim padom temperature. Želja za znanjem bila je – jača od vremenskih neprilika.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok