MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 03. 2014.

Kako je protekao tečaj engleskog jezika? (3)

Polaznici tečaja engleskog jezika - prvi stupanjPolaznici tečaja engleskog jezika - prvi stupanj(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 18. XI. 2013. do 14. III. 2014. godine, svakog ponedjeljka i petka, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održavao se "Oazin" tečaj engleskog jezika – prvi stupanj (elementary). Tečaj je vodila Gordana Čiča (na slici s cvijećem), a grupa je na početku imala devet polaznika iz različitih baranjskih mjesta (Baranjsko Petrovo Selo, Beli Manastir, Branjin Vrh, Duboševica, Petlovac). Nakon što su Marija Stojić i Ana Marija Pahert odustale, preostalo je njih sedmero, koji su uspješno završili tečaj. To su (na slici): Marina Posavac, Katarina Ničin, Branko Vuk, Nada Dokl, …, Ankica Varga, Andriana Benić i Siniša Mijatović.

Održano je ukupno 60 sati, a radilo se po udžbeniku "New Headway : English Course", koji su napisali Liz i John Soars. Polaznici su stekli vještine čitanja, pisanja i razumijevanja. Od gramatike obrađene su: množina imenica, present simple, present continuous, past simple, komparacija pridjeva, redni brojevi. Polaznici su pisali i tri pismene provjere, od kojih je posljednja je pisana posljednjeg dana tečaja, kad su ujedno polaznicima podijeljene i potvrde "o aktivnom i uspješnom sudjelovanju na prvom stupnju tečaja engleskog jezika".

Na kraju, valja napomenuti da su polaznici redovito pohađali nastavu, da su na sate dolazili spremni i da su redovito pisali zadaće te da su izrazili želju za nastavkom učenja engleskog jezika na – drugom stupnju.

Pročitano 1231 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok