MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 12. 2013.

Vrednovanje socijalne usluge pomoć u kući

Vesna Nedić i Zora PanićVesna Nedić i Zora PanićU petak, 27. XII. 2013. godine, s početkom u 14:30 sati, voditeljica programa Vesna Nedić i asistentica na programu Dubravka Simendić obišle su devet korisnica socijalne usluge pomoć u kući, koja se pruža u sklopu programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Tu uslugu financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Svrha obilaska bila je popunjavanje evaluacijskih upitnika, čija će obrada biti sastavni dio "Oazinog" godišnjeg izvještaja Ministarstvu. Asistentica na programu već je ranije obišla neke druge korisnike, a preostale će obići sljedećih dana (ukupno ih je 46).

Evaluacijski upitnik sadrži pitanja o tome koliko korisnicima znači pomoć u kući, imaju li primjedbe na obilaske gerontodomaćica i gerontomajstora, kako ih ocjenjuju (na skali od 1 do 5), koliko puta u tjednu im je potrebna pomoć u kući, imaju li štogod dodati, pitati ili preporučiti "Oazi" ili Ministarstvu.

Ana TelebarAna TelebarMika MalivukMika MalivukKaja ZebaKaja ZebaKorisnice su visoko ocijenile svoje dosadašnje gerontodomaćice te pohvalile "Oazu" što im osigurava pomoć u kući, koja im je potrebna jer su same, nemoćne i(li) teško pokretljive, a ne žele ići u dom za starije i nemoćne osobe. Također, nadaju se da će Ministarstvo prepoznati važnost takvog načina pružanja socijalnih usluga i da će ga i u ubuduće financirati.

Pročitano 1102 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok