MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 12. 2013.

Peta sjednica SRAZ-a

Sanja Major i Petar StrižakSanja Major i Petar StrižakU ponedjeljak, 16. XII. 2013. godine, od 12 do 12:30 sati, u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava u Zagrebu održana je peta sjednica Savjeta za rad, aktivno starenje i zapošljavanje (SRAZ). SRAZ je savjetodavno tijelo sastavljeno od predstavnika ministarstava i organizacija koje su aktivne na području rada, aktivnog starenja i zapošljavanja. Sjednici su predsjedavali Sanja Major, načelnica Sektora za tržište rada i zapošljavanje, i Petar Strižak, stručni suradnik u spomenutom ministarstvu. Mirovnu grupu Oaza i ovaj je put predstavljala direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Tema sjednice bile su mjere aktivne politike zapošljavanja za žene i mlade. Sanja Major je predstavila sve aktualne mjere i pozvala prisutne da iznesu svoje prijedloge za poboljšanje ili dopunu tih mjera.

Pročitano 1901 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok