MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 09. 2013.

Četvrta sjednica SRAZ-a

Četvrta sjednica SRAZ-aČetvrta sjednica SRAZ-aU petak, 13. IX. 2013. godine, od 10 do 11:30 sati, u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava u Zagrebu održana je četvrta sjednica Savjeta za rad, aktivno starenje i zapošljavanje (SRAZ). SRAZ je savjetodavno tijelo sastavljeno od predstavnika ministarstava i organizacija koje su aktivne na području rada, aktivnog starenja i zapošljavanja. Sjednici je predsjedavala Katarina Ivanković-Knežević, načelnica Sektora za programiranje, praćenje i vrednovanje programa i projekata EU u spomenutom ministarstvu. Mirovnu grupu Oaza i ovaj je put predstavljala direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Teme sjednice bile su:

  • ulazak u Europsku Uniju:
  • Europski socijalni fond – druga polovica 2013. i programiranje za razdoblje 2014-2020.
  • Nacrt Strategije razvoja društvenog poduzetništva za razdoblje 2014-2020.

Četvrta sjednica SRAZ-aČetvrta sjednica SRAZ-aMorana Müller, voditeljica Službe za politike zapošljavanja, u uvodnom dijelu predstavila je prisutne i ukratko govorila o ulasku Republike Hrvatske u Europsku Uniju.

Luka Rajčić, voditelj Službe za koordinaciju i programiranje, predstavio je Europski socijalni fond – druga polovica 2013. i programiranje za razdoblje 2014-2020, u kome će za Hrvatsku biti osigurano 60 milijuna eura.

Filip Miličević iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva predstavio je Nacrt Strategije razvoja društvenog poduzetništva za razdoblje 2014-2020.

Pročitano 1020 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok