MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 05. 2013.

Druga sjednica SRAZ-a

'Oazina' direktorica na sjednici SRAZ-a'Oazina' direktorica na sjednici SRAZ-aU četvrtak, 23. V. 2013. godine, u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava u Zagrebu održana je druga po redu sjednica Savjeta za rad, aktivno starenje i zapošljavanje (SRAZ). SRAZ je savjetodavno tijelo sastavljeno od predstavnika ministarstava i organizacija koje su aktivne na području rada, aktivnog starenja i zapošljavanja. Sjednici je predsjedavala Tatjana Dalić, pomoćnica ministra rada i mirovinskog sustava, a Mirovnu grupu Oaza i ovaj je put predstavljala njena direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Tema sastanka bila je zapošljavanje mladih. U pripremi je donošenje novih mjera za zapošljavanje, koje će se provoditi preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ). Pomoćnica ministra predstavila je buduće mjere i pozvala prisutne da o njima raspravljaju i iznesu primjedbe, sugestije i prijedloge. Napomenula je da je prepoznat problem nezaposlenih mladih osoba, a pogotovo njihov broj, i da se zbog toga priprema veći broj različitih mjera (više nego što ih je bilo do sada). Planirano je da se mjere donesu od 1. srpnja, kad će i početi njihova primjena preko HZZ-a.

Pročitano 1169 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok