MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 07. 2013.

Zagonetni sastanak (III)

Radoslav Lečić, Ranko Kostić, Jovan Nedić i Zdravko DobrovacRadoslav Lečić, Ranko Kostić, Jovan Nedić i Zdravko DobrovacDana 10. i 27. III. 2013. godine objavili smo dva člančića pod gornjim naslovom (ovdje i ovdje). U njima je bilo riječi o tome da su se tada četvorica sjedokosih mladića sa slika sastajali u belomanastirskom Hotelu Patria kako bi pripremili proslavu 40. godišnjice mature nekadašnjeg 4.b razreda Gimnazije Beli Manastir, kome je razrednik bio danas pokojni Novak Vukčević.

Kasnije smo objavili i članak o toj četrdesetogodišnjici (ovdje), koji je postao jedan od najčitanijih članaka na "Oazinoj" web-stranici, kao i bilješku (ovdje) da je fotovijest o tome objavljena u osječkom "Glasu Slavonije" (i to i u štampanom i u internetskom izdanju).

U srijedu, 10. VII. 2013. godine, spomenuta četvorka ponovo se sastala, ali ovaj put u "Oazi". Cilj sastanka bio je rekapitulacija proslave godišnjice mature, dogovor oko distribucije učesnicima proslave DVD-a s 352 fotografije i tri videozapisa te da se upoznaju s radom "Oaze", njenim projektima i mogućom budućom suradnjom, za što je naročito zainteresiran vinar Zdravko Dobrovac, član Udruge voćara, vinara i vinogradara "Sveti Martin" Beli Manastir i Udruge vinogradara i vinara Vinogorja Baranje Općine Kneževi Vinogradi.

Pročitano 1118 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok