MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 05. 2013.

Kvadrilja 2013.

172 belomanastirska maturanta otplesala kvadrilju172 belomanastirska maturanta otplesala kvadriljuU petak, 17. V. 2013. godine, s početkom u 12 sati, još jedna generacija maturanata triju belomanastirskih srednjih škola (Gimnazije te Prve i Druge srednja škola) od najljepšeg životnog doba oprostila se nekadašnjim dvorskim plesom – kvadriljom. Njih 172 uvježbavalo ju je dva mjeseca, a njihov su ''ples zrelosti'' na Trgu slobode pratili roditelji, prijatelji i brojni prolaznici. Dio njih nastavit će školovanje na nekom od fakulteta, a ostali će se priključiti rijeci od 6.500 nezaposlenih Baranjaca.

"Natpis sve govori!", komentar je jednog od maturanata, koji je, zajedno sa svojim kolegama iz razreda, obukao majicu na kojoj piše: "Evo me sada na burzi rada". Ovo je prva generacija maturanata koji će, nakon samo dva mjeseca od završetka srednjoškolskog školovanja, i službeno ''stanovati'' u EU pa mnogi od njih upravo u ovoj činjenici vide svoje daljnje mogućnosti.

(Fotografiju i tekst posuđujemo s web-stranice Radija Baranja)

Pročitano 1197 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok