MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 05. 2013.

Sedamstoti broj tjednika "Novosti"

Kliknite na faksimil da biste članak vidjeli u većem formatuKliknite na faksimil da biste članak vidjeli u većem formatu

U petak, 17. V. 2013. godine, izišao je 700. broj zagrebačkog tjednika "Novosti", koji izdaje Srpsko narodno vijeće (SNV). U tim novinama od početka 2002. godine pa do danas objavljeno je dosta članaka o radu Mirovne grupe Oaza, ali i o brojnim drugim temama iz Baranje. U 700. broju objavljen je, npr., članak o akciji mladih "Oazinih" volonterki "Bajkoterapija" u Domu za stare osobe te članci o belomanastirskom "Ćiri" i prvom vrtiću u Jagodnjaku.

Prvi broj "Novosti 7 dana" objavljen je 17. XII. 1999. godine i otada izlaze svakog petka već trinaest i pol godina. Danas je glavni urednik poznati novinar Ivica Đikić, a za "Novosti" pišu i neki od najpoznatijih hrvatskih novinara (npr. Marinko Čulić, Viktor Ivančić, Saša Kosanović). Članak sličan ovome objavili smo i povodom izlaska šeststotog broja (17. VI. 2011).

Pročitano 1044 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok