MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 05. 2012.

Kvadrilja 2012.

 

Kvadrilja u Belom Manastiru
186 belomanastirskih maturanata otplesalo kvadrilju

U petak, 18. V. 2012. godine, s početkom u 12 sati, 186 maturanata triju belomanastirskih srednjih škola (Gimnazije te Prve i Druge srednje škole) – skupa s 3.000 maturanata u Osječko-baranjskoj županiji i skupa s mnoštvom maturanata iz još 55 gradova iz osam evropskih zemalja – otplesali su kvadrilju, nekadašnji dvorski ples, i time se na svečan način oprostili od srednje škole.

Pred početak kvadrilje maturante je pozdravio i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, uz riječi da su se sad našli na važnoj životnoj prekretnici i popeli stepenicu više te da ubuduće treba da odaberu put koji će za njih biti najbolji. Taj atraktivni ples privukao je na Trg slobode veliki broj građana, roditelja i prijatelja, a poslije su – kao što je to uobičajeno – maturanti nastavili sa slavljem po kafićima i na raznim drugim mjestima.

(Fotografiju posuđujemo s web-stranice Radija Baranja.)

Pročitano 983 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok