MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 05. 2015.

Kvadrilja 2015. u Belom Manastiru

Belomanastirski maturantiBelomanastirski maturanti

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 20. V. 2015. godine, kao i u drugim hrvatskim i evropskim gradovima, i u Belom Manastiru plesala se već tradicionalna kvadrilja. Za maturante bio je to veliki dan – završetak srednje škole i odlazak još jedne mlade generacije iz školskih klupa. Kao i prethodnih godina, maturanti su pokušavali oboriti rekord u broju istovremenih plesača kvadrilje kako bi se upisali u "Guinnessovu knjigu rekorda".

Na belomanastirskom Trgu slobode maturantima se obratio belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, koji je pozdravio sve prisutne, a maturantima izrazio svoje lijepe želje za njihovu budućnost. To je izrekao jednom divnom rečenicom: "Nadam se da ćete pronaći svoje mjesto pod belomanastirskim suncem".

Za sve te mlade ljude taj dvorski ples predstavlja završetak jedne životne ere i prelazak u jednu novu eru – svijet odraslih. Kad adrenalin i euforija od silnih događanja popuste, pred njima će biti ozbiljne odluke koje se odnose na njihovu budućnost, ali uvijek će im ostati uspomena na slatke školske muke i onu poznatu izreku, koju će oni ubrzo shvatiti: "najljepše je đačko doba". Svi im želimo sve najbolje u daljnjem životu i da donesu mudre životne odluke te se iskreno nadamo da će svojim znanjem doprinijeti društvu na najbolji način i da će pronaći svoje mjesto pod – belomanastirskim i baranjskim suncem.

Pročitano 880 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok