MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 05. 2010.

Kvadrilja u Osijeku

 

Kvadrilja u Osijeku
Ples je počeo u 12 sati

"Oazin" se fotoreporter zatekao u Osijeku 21. V. 2010. godine, baš kad su se osječki maturanti (a ima ih – prema pisanju internetskih portala – 2500) opraštali od srednje škole plesanjem kvadrilje. Zato posjetiocima ove web-stranice možemo prikazati kako je to bilo.

 

Okupljanje u osječkoj Županijskoj ulici počelo je već oko 10 sati. Pripreme i probe trajale su do 12 sati, kad je počeo i ples i – jaka kiša. Maturante, međutim, ništa nije moglo omesti da otplešu svih pet predviđenih figura, a potom (kad se kiša smirila) i da poziraju poznatom fotografu Šimi Strikomanu da s visokih vatrogasnih ljestava snimi još nekoliko milenijskih fotografija (pogledajte na portalu Osijek031).

Bilo je malo muke i natezanja dok maturanti svojim tijelima nisu ispisali brojeve 1991 – 2010 (godina njihovog rođenja i godina završetka srednjoškolskog školovanja), a potom i slova EUROHERC iz imena glavnog sponzora, no trud se isplatio jer će im za uspomenu ostati efektne fotografije.

Kvadrilja u Osijeku
Plesači u bijelim, a plesačice u crvenim majicama
Kvadrilja u Osijeku
Bijeli kišobran je obavezni rekvizit


Kvadrilja u Osijeku
Ni jaka kiša nije omela osječke maturante
Kvadrilja u Osijeku
Poziranje za milenijsku fotografiju

Kvadrilja u Osijeku
Maturanti dolje ...
Kvadrilja u Osijeku
... a Strikoman visoko gore

 

Pročitano 1649 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok