MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 04. 2013.

Održana godišnja skupština "Alerge"

Dr. M. Marjanović, M. Kotromanović, K. DimićDr. M. Marjanović, M. Kotromanović, K. DimićU srijedu, 10. IV. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je redovna godišnja skupština belomanastirske Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Sjednicom su predsjedavale predsjednica dr. Mirjana Marjanović, voditeljica dječjih radionica Mirela Kotromanovć i blagajnica Ksenija Dimić.

Uime "Oaze" na skupštini je bila Vesna Nedić, koja je članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

Na skupštini su, kao što je to uobičajeno, usvojeni izvještaj verifikacione komisije, izvještaj o radu u 2012. godini, financijski izvještaj za 2012, izvještaj Nadzornog odbora te plan i program rada za 2013.

Članovi i gosti 'Alerge'…Članovi i gosti 'Alerge'…

…na godišnjoj skupštini…na godišnjoj skupštiniZa 2013. godinu po mjesecima su planirane brojne aktivnosti, među koje spadaju: predavanja liječnika, radionice za djecu i odrasle, vježbe korektivne gimnastike, spirometrija, ljetovanje djece u Dramlju, borba protiv ambrozije, škola disanja uz korektivne vježbe s plivanjem, posjete javnim ustanovama i institucijama, izleti u prirodu sa sportskim aktivnostima, obilježavanje vjerskih praznika, predavanja farmaceutskih kuća, suradnja s drugim udrugama itd.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok