MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 04. 2012.

Osnovan enigmatski klub u Osijeku

U četvrtak, 12. IV. 2012. godine, u službeni Registar udruga Republike Hrvatske upisan je Zagonetački klub "Osijek"Zakos. Evo što o njemu piše u službenoj registraciji:

Enigmatski klub 'Osijek' - Zakos
Zapis u Registru udruga Republike Hrvatske

O okupljanju (oko)osječkih enigmatičara pisali smo već četiri puta (ovdje, ovdje, ovdje i ovdje). Ta okupljanja rezultirala su (ponovnim) osnivanjem enigmatskog kluba. Osnivanje kluba nije se slučajno desilo baš sada. Već 21. i 22. IV. 2012. godine "Zakos" je domaćin ovogodišnjem, dvadesetosmom "Enigmatskom vlaku" (EV) na relaciji Zagreb-Osijek.

Učesnici "Enigmatskog vlaka" neće biti samo iz Hrvatske, nego i iz BiH i Srbije. Program te tradicionalne enigmatske manifestacije može se pročitati ovdje, a za Baranjce će vjerovatno biti zanimljiva i informacija da je nedjelja, 22. IV. rezervirana za izlet u - Kopački rit.

Pročitano 1105 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok