MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 12. 2011.

Poziv na vježbe za kralježnicu

Vježbe za kralježnicu
Za sportaše, rekreativce i ostale građane

Belomanastirske udruge "Skok-klub - športska rekreacija i ples" (ŠRP) i "Alerga" organiziraju u nedjelju, 11. XII. 2011. godine, VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU.

 

Vježbe se organiziraju u suradnji sa Zajednicom športskih udruga Grada Belog Manastira, Savezom športske rekreacije ˝Sport za sve˝ Osječko-baranjske županije i Gimnastičkim društvom Beli Manastir, a za sve sportaše, rekreativce i građane s područja Osječko-baranjske županije. Vježbe su namijenjene onima koji imaju problema s kralježnicom i onima koji žele naučiti vježbe za jačanje kralježnice.

Zainteresirani građani se pozivaju da dođu u Nastavno-sportsku dvoranu (NSD) Beli Manastir po sljedećem rasporedu:

  • 14:30 – osnovne  vježbe za pravilno i normalno razvijanje kralježnice;
  • 15:30 – pojačane vježbe za jačanje osjetljivih (ozlijeđenih) dijelova kralježnice;
  • 16:30 – miks-vježbe za cijelo tijelo – s rekvizitima i bez rekvizita.

Vježbe će voditi fizioterapeutkinja Patricija Gaža te voditeljice i trenerice Jasmina Markan i Ivona Čutoraš, koje su prošle usavršavanje vježbi za kralješnicu po odobrenju Kliničkog bolničkog centra Osijek u rehabilitacijskom centru u Bizovcu.

(Kontakt-telefon: 091-947-10-67)

Pročitano 1636 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok