MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 04. 09. 2011.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana u Belom Manastiru

Hrvatski olimpijski dan
10. rujan - Hrvatski olimpijski dan
Gimnastičko društvo Beli Manastir, "Skok-klub – športska rekreacija i ples" i Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" pozivaju sve građane Baranje, sportske klubove i udruge na obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana 10. rujna. Povodom toga dana
organiziraju se besplatni prikazi vježbi za kralježnicu, davanje savjeta vezanih za zdravu prehranu i važnost bavljenja sportom i rekreacijom te kros.

Vježbe će se održati u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani i to: prijepodne od 10:00 do 11:00 sati i poslijepodne od 16:00 do 17:30 sati. Kros će se održati na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba "Baranja Belje" u 18:00 sati, a u slučaju lošeg vremena organizatori će na vrijeme obavijestiti učesnike o novom terminu.

Mole se svi sudionici da obuku bijele majice, koje su simbol Hrvatskog olimpijskog dana. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobilnog telefona 091-947-1067.

Učinite i Vi sami nešto za svoje zdravlje i pridružite se organizatorima obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana 10. rujna 2011. Organizatori također mole sve sudionike koji su u mogućnosti da ubace 1 – 2 – 5 kuna u kutije koje će biti pripremljene, a sredstva koja se tako prikupe bit će darovana Ivi i Franu Kovač, koji su tragično ostali bez oba roditelja.

Pročitano 1517 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok