MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 10. 2023.

Sastanak predstavnika udruga

Ispred "Oaze" sudjelovale su Sandra i DraganaIspred "Oaze" sudjelovale su Sandra i DraganaU ponedjeljak, 23.10.2023. godine, od 10 sati održan je sastanak predstavnika udruga. Sastanak predstavnika organizacija civilnog društva na području Baranje, u svrhu informiranja i umrežavanja, sazvala je udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u prostorijama PEER centra u Šećerani.

Sastanku je prisustvovalo devet predstavnika udruga koji su govorili o situacijama vezanima uz rad unutar svojih organizacija i problemima s kojima se susreću te potencijalnim rješenjima. Na sastanku su podijeljena uvjerenja o sudjelovanju na izobrazbi o pripremi i provedbi projekata.

Sastanak je vodila Mirela Alagić, direktorica P.G.D.I.-ja, a ispred "Oaze" sudjelovale su Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok