MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 05. 2023.

Dječja radionica

Vježbanje kreativnosti, spretnosti i zapažanjaVježbanje kreativnosti, spretnosti i zapažanja(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 19.5.2023. godine, održana je dječja radionica u "Oazinom" dnevnom boravku. Kao i obično, otpočela je nešto iza 17 sati, nakon što su se djeca okupila.

Ovotjedna tema je bila sastavljanje autića iz kreativnog seta gdje su se nalazili metalni i plastični dijelovi te alat koji je potreban za sastavljanje.

Zadatak je bio težak pa je zato trebalo dosta koncentracije i "šarafanja" kako bi se sastavio autić kao sa slike na kutiji. Naravno, od pomoći su bile upute koje su se vjerno pratile. Djeci je manjkalo koncentracije i nisu stigli sastaviti autiće baš prema uputama, stoga je nastupila improvizacija pa je tako bilo i viška dijelova.

Ono što je krivo za manjak koncentracije, pored slatkiša, bila je rasprava koja se vodila kroz skoro cijelu radionicu, a tema je bila ljubavni život naših malih "mehaničara" Luke, Marija i Rebeke. Voditeljice Sandra i Dragana su imale priliku saznati tko ima simpatiju, a tko curu ili dečka te kako sve to funkcionira u današnje vrijeme.

Da je zadatak zanimljiv i za djevojčice govori to da je Rebeka ponijela dijelove kući kako bi dovršila sastavljanje autića. Ovo je ujedno bila odlična aktivnost za vježbanje kreativnosti, spretnosti i zapažanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok