MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 02. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Torbice-neseseri prodavat će se na nekom od idućih sajmovaTorbice-neseseri prodavat će se na nekom od idućih sajmovaU utorak, 21.2.2023. godine, u prostorijama Društvenog centra, održana je još jedna od "Oazinih" likovno-kreativnih radionica namijenjena ženama.

Radionici u trajanju od dva sata, odnosno u vremenu od 17 do 19 sati, prisustvovale su četiri korisnice, Mirjana, Jadranka, Rožika i Mara, koje su, zajedno s voditeljicom Anom, ponovno oslikavale platnene torbice-nesesere.

Simpatične torbice-neseseri su i ovoga puta oslikani motivima sovice, koja se našim korisnicama jako dopala.

I ovoga puta je mašta proradila pa su na torbicama osvanule lijepe, vesele, šarene sovice koje će, umjesto kod svojih autorica, završiti na jednom od nadolazećih sajmova, kao što je i red. Jer se u "Oazi" zna, jedan rad ide korisnicama, a jedan ostaje na prodavanje u humanitarne svrhe.

Radionica je, kao i obično, završila pričom i druženjem.

Uz kreativni rad uvijek ide i druženjeUz kreativni rad uvijek ide i druženje

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok