MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 02. 2023.

Počinju pripreme za Uskrs

Radionice su često tematski vezane uz praznikeRadionice su često tematski vezane uz praznike(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 24.2.2023. godine, održana je još jedna "Oazina" dječja zabavna radionica. Kao i svakih puta do ovoga, otpočela je u 17 sati. Budući da je cilj izraditi što više dekoracija koje će krasiti domove naših malih korisnika za Uskrs, počeli smo s tematskim radionicama, vezanima uz taj praznik, na vrijeme.

Zadatak je bio izraditi uskršnji vjenčić. Djeca su najprije izrezivala karton u obliku vijenca, a u tome su im pomogle "Oazine" zaposlenice Sandra i Dragana. Od raznobojnog papira izrezivali su jaja i zečiće kojima su oblijepili kartonski vijenac. Svaki vjenčić imao je i traku kako bi se mogao i objesiti.

Ekipu su ovoga puta sačinjavali: Antonio, Kristijan, Luka, Dorijan, Mario i Adelina. Vješto su odradili ovaj zadatak, osvježili se uz grickalice i sok te po završetku radionice otišli svako svojoj kući.

Uskrsni vjenčićiUskrsni vjenčići

Radionice se održavaju svakog petka od 17 sati u Društvenom centru. Sva zainteresirana djeca, ali i roditelji kao pratnja, dobrodošli su.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok