MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 02. 2023.

Sastanak programskog tima

Sastanku su prisustovale sve članice timaSastanku su prisustovale sve članice timaU ponedjeljak poslijepodne, 20.2.2023. godine, održan je sastanak "Oazinog" programskog tima. Otpočeo je u 15:30 sati, a sudjelovale su sve članice: Ana, Sandra, Vesna i Dragana.

Na sastanku se govorilo o projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" te aktivnostima koje obuhvaća, a to su edukacije "Biti volonter" i "Menadžment volontera", kao i organiziranje fokus-grupe i okruglog stola u nadolazećem periodu. U sklopu projekta u planu je organizacija dvije volonterske akcije.

Također se raspravljalo o otvorenim natječajima na koje se "Oaza" planira prijaviti, kao i o obilježavanju "Svjetskog dana činjenja dobrih djela".

Sastanak je okončan u 18 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok