MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 11. 2022.

Dječja radionica s gostom iznenađenja

Ovotjedna radionica imala je neobičnog gostaOvotjedna radionica imala je neobičnog gosta(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Zabavno-kreativna radionica za djecu u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", financiranog od strane Grada Belog Manastira, održala se u petak, 11.11.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, s početkom u 17 sati.

Prije ovotjednog zadatka, a tematski vezano uz njega, odvila se rasprava i malo predavanje voditeljice Sandre o pticama i njihovoj prehrani preko zime. Tijekom godine svojom ljepotom i pjevom, ali i štićenjem od nametnika u vrtovima, ptičice donose radost, stoga ih preko zime ne trebamo zaboraviti. Rebeka, Nikola, Dario, Tanja i Ognjen su se složili s time da su ptičice zaslužile mjesto gdje će moći obitavati i zagrijati se preko zime te su započeli s ukrašavanjem drvenih kućica koje će biti namijenjene za to.

Na ovotjednoj radionici su ih ofarbali akrilnim bojama i ukrasili "decoupage" tehnikom te će ih, kako je potrebno sušenje, na sljedećoj dovršiti. Farbanje je nešto brže završeno pa su preostalo vrijeme odlučili iskoristiti igrajući društvenu igru "Monopol".

I ovoga puta, uz voditeljice Sandru i Draganu, na radionici je prisustvovao "Oazin" volonter Ozren koji rado pomaže, druži se i igra s djecom.

Ono po čemu je ovotjedna radionica posebno interesantna i neobična je to da smo imali gosta iznenađenja na četiri noge s nemirnim repićem – Rebekinog psa Spajkija. Spajki je samo dopratio Rebeku, ali se usput sprijateljio s ekipom i ostao na radionici.

"Oazine" dječje radionice su zabavne, kreativne i po svemu sudeći nepredvidive, stoga pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže jer tko zna što će se dogoditi sljedeći petak.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok