MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 11. 2022.

Izložba Foto-kino kluba "Baranja-film"

Izložbu su otvori dogradonačelnik i predsjednik Foto-kino klubaIzložbu su otvori dogradonačelnik i predsjednik Foto-kino kluba(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 10.11.2022. godine, u večernjim satima, uoči Dana Grada Belog Manastira, u Velikoj galeriji Centra za kulturu, koji je ujedno bio i partner organizatoru, otvorena je izložba Foto-kino kluba "Baranja-film".

Izložbu pod nazivom "Minijature" Beli Manastir – 2022., u sklopu 10. Salona fotografija, zajedno su otvorili zamjenik gradonačelnika Goran Hes i predsjednik Foto-kino kluba "Baranja-film" Deže Kučara.

Budući da je ove godine to bio jubilarni 10. Salon fotografija, brojnim vrijednim autorima su dodijeljene i zaslužene plakete i nagrade. Izložba je sadržavala velik broj lijepih fotografija-minijatura s raznovrsnim temama koje su. kroz objektiv vrijednih, maštovitih autora. zadivile posjetitelje kojima će ova izložba ostati u lijepom sjećanju.

Među znatiželjnim, zadovoljnim posjetiteljima su, kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, bile prisutne i "Oazine" korisnice i zaposlenice: Klara, Vida, Mara, Savica, Sandra i Ana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok