MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 10. 2022.

Muška ekipa na dječjoj radionici

Od najobičnijih štipaljki nastaju...Od najobičnijih štipaljki nastaju..."Oazina" dječja zabavna radionica održana 14.10.2022. godine, u petak, bila je netipična iz razloga što su prisustvovali samo dječaci. Radionica je otpočela u 17 sati i bila je podijeljena u dva dijela.

U prvom dijelu radionice naši dečki Antonio, Relja, Vanja, Dario i Dorijan dovršavali su svoje držače za papir od štipaljki s prošle radionice. Materijala za ukrašavanje je bilo na pretek te je svatko radio s onim što mu se sviđalo. Nakon ukrašavanja, na stražnju stranu štipaljke nalijepljen je magnet kako bi ona mogla stajati na površinama gdje će magnet držati. Obične drvene štipaljke pretvorene su u prava mala umjetnička djela.

Drugi dio radionice pripremao se materijal koji će se iskoristiti na sljedećoj radionici, a radi se o prešanom lišću. Voditeljice Sandra i Dragana izabrale su i donijele raznolike listove, raznih veličina, oblika i boja koje su dečki prešali.

Dječje radionice u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje" financira Grad Beli Manastir.

...prava mala umjetnička djela...prava mala umjetnička djelaPripreme za sljedeću radionicuPripreme za sljedeću radionicu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok