MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 09. 2022.

Primjena sustava upravljanja kvalitetom "OK 2015"

'Oazine' aktivistice procjenjuju 'Oazu''Oazine' aktivistice procjenjuju 'Oazu'U srijedu, 14.9.2022. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dragana Brnjevarac i Sandra Kušenić sastale su se kako bi napravile samoprocjenu sustava kvalitete djelovanja "Oaze" u posebnim uvjetima rada. Pri tome su primjenjivale sustav upravljanja kvalitetom "OK 2015". Taj sustav je nastavak na sustav "SOKNO" koji je "Oaza" do sada primjenjivala.

Sustav upravljanja kvalitetom upotrebljava se kako bi udruge postigle maksimalnu kvalitetu na svim razinama djelovanja. Procjenjuju se sljedeća područja:

  1. Strategija upravljanja organizacijom
  2. Resursi – ljudski, financijski i materijalni
  3. Komunikacija i odnosi u okruženju
  4. Analiza rezultata

"Oazine" aktivistice procijenile su kako "Oaza“ ima sasvim zadovoljavajuće ocjene u ovim područjima. Naravno da uvijek postoje stvari koje se mogu poboljšati te ovakve rasprave dovode do diskusije na čemu se još može poraditi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok