MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 07. 2022.

Izrada slika na staklu vitraž-tehnikom

Likovno-kreativna radionica za ženeLikovno-kreativna radionica za ženeU utorak, 26.7.2022. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica u prostorijama "Oaze" u belomanastirskom Društvenom centru, a u sklopu programa "Dostojanstveno starenje". Taj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su i ovoga puta, pored zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale "Oazine" najvjernije korisnice Anica, Jadranka, Jelisavka i Mirjana, koje su svoje slobodno ljetno poslijepodne odlučile provesti kvalitetno i kreativno u lijepom prostoru i ugodnom društvu.

Kao i svaka do sada, tako je i ova likovno-kreativna radionica imala interesantnu temu, a tema je bila izrada slika na staklu vitraž-tehnikom. Budući da je to dosta zahtjevna tehnika, ovoga puta odrađena je samo prva faza konturnim bojama, a kako se one dugo suše, nastavak rada odnosno završetak slike uslijedit će na idućoj radionici.

Korisnice, zadovoljne napravljenim, nastavile su druženje u dobrom raspoloženju, uz sokove, kekse i sladoled, kojima su ih ovoga puta iznenadile dvije slavljenice imendana: Anica i Ana.

Slike na staklu izrađene vitraž-tehnikomSlike na staklu izrađene vitraž-tehnikom

Selfi s voditeljicom likovno-kreativnih radionicaSelfi s voditeljicom likovno-kreativnih radionica

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok