MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 08. 2022.

Druženje četvrtkom uz društvene igre

Ekipa na druženjima četvrtkom...Ekipa na druženjima četvrtkom...U proteklom ljetnom mjesecu srpnju 2022. godine "Oaza" je nastavila s druženjima uz društvene igre, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

U svojim prostorijama je tijekom spomenutog mjeseca održala četiri druženja četvrtkom od 16 do 18 sati i to kako slijedi:

  • 7.7. – Klara, Mara, Savica, Margita
  • 14.7. – Klara, Mara, Savica, Margita
  • 21.7. – Margita, Klara, Mara, Savica, Sanja
  • 28.7. – Klara, Mara, Margita

u prisustvu zaposlenica Ane i Dragane koje su i same rado sudjelovale u igri.

...već je stalna......već je stalna...Iako "Oaza" nudi veliki izbor društvenih igara navedena ekipa se gotovo uvijek odlučuje za njima najomiljeniju igru "Rummikub" u kojoj su se već izvještile i postale prave profesionalke te im je već teško pobijediti jedna drugu.

No, usprkos svemu, one se lijepo zabavljaju i s velikim nestrpljenjem iščekuju svaki četvrtak jer pored igre tu je u druženje uz priču o novostima i svakodnevici koja nije ništa manje interesantna od igre.

Priključite se i vi!

 

 

 

...i gotovo uvijek igra......i gotovo uvijek igra......istu društvenu igru...istu društvenu igru

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok