MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 07. 2022.

Oslikavanje drvenih kuhača

Kuhače su obojane...Kuhače su obojane...U utorak, 5.7.2022. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Već uobičajeno na radionici prisutne su bile Jelisavka, Mirjana i Jadranka, dok su ostale korisnice, pretpostavljamo, zbog nesnosnih vrućina ostale u hladovini svojih domova.

Voditeljica Ana je, nakon kratkog vremena čavrljanja s korisnicama i malog posluženja u vidu vode i soka, krenula u akciju, odnosno provođenje teme, a to je bilo oslikavanje kuhača što je djelomično i sprovedeno, odnosno ovoga puta su se kuhače samo bojale osnovnom bojom dok će se slijedeći puta ukrašavati sitnim motivima.

...a sljedeći puta će biti ukrašene...a sljedeći puta će biti ukrašeneSvaka korisnica je radila jednom bojom tako da su na kraju radionice na sušenju ostale zeleno, crveno, žuto i crno obojene kuhače. Nastavak ukrašavanja, kao što smo rekli, slijedi, a do tada pozdrav uz uživanje u ljetnom suncu, bazenima, kao i hladovini jer opreza na ovoj žegi nikada dosta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok