MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 07. 2022.

Edukacija / sastanak ŽMH o zagovaranju na lokalnoj razini

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićIspred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićU srijedu, 6.7.2022. godine, u organizaciji Ženske mreže Hrvatske (ŽMH), održana je edukacija / sastanak o strategijama zagovaranja na lokalnoj razini za jačanje kapaciteta njezinih članica. Edukacija je održana online, putem platforme Zoom, s početkom u 11 sati.

Edukaciju, kao i raspravu, vodila je Mirjana Kučer, koja je iznijela svoja iskustva iz udruge "Domine". Svoja iskustva u radu s lokalnim, kao i županijskim povjerenstvima za ravnopravnost spolova iznijele su ostale prisutne osobe (14), članice ŽMH.

Na kraju edukacije / sastanka članice ŽMH planirale su buduće aktivnosti u zagovaranju na lokalnoj razini. Ispred "Oaze" sudjelovala je Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok