MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 06. 2022.

Oslikavanje plutenih podmetača

Oslikani pluteni podmetači u izradiOslikani pluteni podmetači u izradiU utorak, 21.6.2022. godine, već po ustaljenom rasporedu "Oazinih" radionica, održana je likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom od strane  Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Kao i na većini radionica, prisutne su bile Savica, Jelisavka, Mira, Anica i Kristina koje su, uz već naviknute voditeljice Anu i Draganu, s nestrpljenjem očekivale temu radionice. Ovoga puta se, za razliku od posljednje radionice gdje su se radile lepeze za vlastitu upotrebu, oslikavalo za potrebe "Oaze", odnosno za nadolazeće sajmove i izložbe gdje se traže i prodaju  baranjski suveniri. "Oaza" kao jedan od svojih suvenira nudi plutane podmetače s ukrašenim zelenim i crvenim srcima s natpisom "Baranja" i "Beli Manastir", što su vrijedne kreativke korektno i precizno odradile, ali uz primjedbu da sljedeći puta žele nešto maštovitije, gdje do izražaja dolazi njihova umiješanost, individualnost i kreativnost.

Nekad tema nije po guštu, ali se sve uredno odradiNekad tema nije po guštu, ali se sve uredno odradiVoditeljice su to uzele k znanju te će im tu želju i ispuniti, o čemu ćete čitati u sljedećem javljanju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok