MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 06. 2022.

Izrada narukvica za humanitarnu akciju

Vrijedna likovno-kreativna ekipaVrijedna likovno-kreativna ekipaU utorak, 7.6.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Kao i svakog utorka, radionicu je vodila zaposlenica Ana u prisustvu gotovo redovitih korisnica Jelisavke, Mirjane, Anice, Sanje i Savice koje su i ovoga puta bile jako fokusirane na temu i rad. Tema je bila nastavak prošlotjedne radionice, izrada lijepih, unikatnih narukvica od šarenih perli za humanitarnu akciju za našu malenu sugrađanku djevojčicu Doris. Nadamo se da će narukvice izazvati pozornost posjetitelja koji će svojim prilogom doprinijeti spomenutoj akciji.

Korisnice su zaista radile od srca i u nadi ozdravljenja malene Doris, zato i vas koji čitate ove retke pozivamo u subotu, 11.6.2022. godine, u vremenu od 9 do 12 sati na Trg slobode u Belom Manastiru gdje će se u sklopu Sajma udruga Baranje, u partnerstvu s udrugom P.G.D.I. i  "Prijatelji sv. Martina" održati humanitarna akcija pod nazivom "Osmijeh za Doris".

Što šarenije...Što šarenije......to veselije...to veselije

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok