MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 05. 2022.

Tvrđom u tirkizno predvečerje

Šetnja osječkom TvrđomŠetnja osječkom Tvrđom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 4.5.2022. godine, "Oazine" zaposlenice i korisnice, na poziv Veselinke Kastratović, predsjednice Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek, a povodom Tirkiznog tjedna, upriličile su zajedničku šetnju starim dijelom Osijeka pod nazivom "Tvrđom u tirkizno predvečerje".

Šetnja u zaista lijepo, čarobno predvečerje, pod stručnim vodstvom Veselinke, krenula je od III. Gimnazije, Ulicom Kamila Firingera, Franjevačkom, s osvrtom na ulicu Josipa Bosendorfera, preko Trga Vatroslava Lisinskog, dijelom Trga Svetog Trojstva i završila Ulicom Franje Kuhača.

Šetačice su pomno slušale i bile pod dojmom Veselinkine plastične priče koja je gotovo uprizorila život tim starim ulicama tako da su se skoro i same mogle poistovjetiti s njihovim nekadašnjim stanovnicima. Pod tim jakim dojmom, novim saznanjima i mnogim detaljima prošlih stoljeća završila je šetnja uz zasluženi odmor u slastičarnici Petar Pan, gdje je ugodno druženje i žensko čavrljanje nastavljeno uz kavu i sladoled.

Ova poučna, lijepa, zajednička šetnja korisnica i članica udruga Osijeka i Belog Manastira bila je više nego pogođen, tako da su Klara, Rožika, Vida, Terezija, Jelisavka, Anica, Melanija, Ivona, Spasenija, Duško, Sandra, Dragana, Veselinka i Ana, ustvrdili da se ti susreti moraju nastaviti, ali uz prisustvo "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne koja je ovoga puta, iz opravdanog razloga, bila samo u ulozi vozačice na relaciji Beli Manastir – Osijek – Beli Manastir.

Pomalo umorne, ali zadovoljne, pune predivnih utisaka, zaposlenice i korisnice "Oaze" su u sumrak krenule put kuće.

Hvala Veselinki i cijeloj ekipi, vidimo se opet nekom drugom prilikom!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok