MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 05. 2022.

Druženje i društvene igre

Stalna ekipa - Ana, Klara i GretaStalna ekipa - Ana, Klara i GretaU četvrtak, 5.5.2022. godine, već po ustaljenom rasporedu, nastavljeno je druženje uz društvene igre namijenjeno starijim osobama, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženju u prostorijama "Oazinog" dnevnog boravka ovoga puta prisustvovale su, uz zaposlenicu Anu, samo dvije korisnice Greta i Klara, dok su se ostale opravdale valjanim razlozima.

No, to nije smetalo najvjernijim igračicama da zauzmu svoja mjesta za stolom i da se prihvate omiljenog "Rummikuba". Kao i uvijek, igre su se nizale jedna za drugom pa je vrijeme druženja proteklo za tili čas.

Pored kratke priče uz kavu gotovo da nije ni bilo vremena za gubljenje jer je izazov pobjede veći. I tako je to svakog četvrtka od 16 do 18 sati. Pridružite se! Igre "Domino", karte, "Čovječe, ne ljuti se", "Uno", "Rummikub" vas čekaju, kao i ugodan ambijent i raspoložene izazivačice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok