MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 05. 2022.

Izrada stabala od žice – drugi dio

Nekad tema radionice bude kompleksna...Nekad tema radionice bude kompleksna...U "Oazinim" prostorijama, u petak, 6.5.2022. godine, održana je dječja radionica s početkom u 17 sati. Ovotjedna radionica nastavak je na prošlu, o čemu smo pisali ovdje, tako da se nastavilo s izrađivanjem stabala od žice.

Dorotea je dovršavala svoje stablo koje je započela na prošloj radionici, a Relja, Vanja i Dario su krenuli "od nule". Njih trojica su izabrali od koje žice žele izraditi stablo i na koji kamen ga zalijepiti. Bili su maštoviti pa nisu izabrali samo srebrnu, zlatnu ili bakrenu žicu, nego su kombinirali. Pri rezanju žice i lijepljenju na kamenmpomogle su im voditeljice radionice Sandra i Dragana.

Pred sam kraj radionice, odigralo se i par brzinskih rundi društvene igre "Popišanko", jedne od omiljenih igara nepobjedivog Vanje.

Dječje radionice se nastavljaju održavati svakog petka od 17 sati stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe.

...pa se radi na dva puta...pa se radi na dva puta

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok