MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 04. 2022.

Međugeneracijski festival razmjene vještina

Sandra se okušala u kuglanjuSandra se okušala u kuglanjuDruštveni atelje, skupa s udrugom "Aktivni umirovljenici Osijek", povodom Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, organizirao je festival razmjene vještina. Festival se odvijao u prostorijama Društvenog ateljea i Dnevnog boravka za umirovljenike u Osijeku, u četvrtak, 28.4.2022. godine, od 17 do 19 sati.

Festival je sadržavao pet radionica na koje su se zainteresirani mogli prijaviti, a to su: oslikavanje boca, izrada nakita, kuglanje, radionica fotografije i radionica kreativnog pisanja. Ispred ''Oaze'' prijavile su se Sandra i Dragana.

Sandra se zajedno s još devet sudionika zabavila na kuglanju te je bila jedna od tri osobe koja je postigla najbolji hitac. Srušila je čak 7 od 9 čunjeva. Prvo su se svi okušali u bacanju kugle kako bi uvježbali za natjecanje koje je uslijedilo. Većina se prvi put susrela s kuglanjem, ali bez obzira na to, rezultati nisu izostali.

Dragana se, naime, odlučila za radionicu fotografije. Radionica se sastojala od dva dijela – teorijskog i praktičnog. U teorijskom dijelu radionice govorilo se o tome kako pravilno fotografirati i urediti fotografiju preko aplikacije na mobitelu. Nakon teorijskog dijela, sudionici su imali zadatak u 20 minuta "raspršiti" se van prostorija i fotografirati bilo što te primijeniti dobiveno znanje i savjete. Na samom kraju radionice komentirale su se fotografije zajedno s voditeljem koji je bio zadovoljan kreativnošću sudionika.

Ovaj četvrtak popodne Sandra i Dragana su spojile ugodno s korisnim – zabavile su se, ali i razvile i nadogradile svoje vještine kuglanja i fotografiranja.

Radionica oslikavanja bocaRadionica oslikavanja boca

Dragana je učila o osnovama fotografijeDragana je učila o osnovama fotografije

Na festivalu se moglo sudjelovati...Na festivalu se moglo sudjelovati...

...na pet različitih radionica...na pet različitih radionica

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok