MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 04. 2022.

Oslikavanje svilenih marama

Oslikane svilene marame...Oslikane svilene marame...U utorak, 26.4.2022. godine, s početkom u 18 sati, održana je još jedna redovna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

I za razliku od prošlotjedne radionice, održane 19.4.2022. godine, kojoj su zbog, uskrsnih praznika, bile prisutne samo korisnica Ljubica i zaposlenica Ana pa su se, umjesto kreativnog rada, sređivale kutije i police sa bojama, kistovima i drugim repromaterijalom, na ovotjednoj radionici, kojoj su prisustvovale tri korisnice Jadranka, Jelisavka i Mara, kao i zaposlenice Dragana i Ana, bilo je kreativnije.

Naime, ovoga puta su se oslikavale svilene marame pastelnim proljetnim bojama s ponekim iskorakom, kao recimo u vatreno crvenoj boji. Odabir je bio na korisnicama i njihovom trenutnom raspoloženju, a kako vidimo po rezultatima bile su razigrane i dobro raspoložene.

...originalan su modni dodatak...originalan su modni dodatak

U tom dobrom raspoloženju je završena "Oazina" tradicionalna radionica, kao i uobičajeno druženje utorkom od 18 do 20 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok