MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 04. 2022.

Druženje starih osoba uz društvene igre

Ana, Klara i Mara (Greta je već 'zbrisala')Ana, Klara i Mara (Greta je već 'zbrisala')To kako bude na "Oazinim" druženjima uz društvene igre najbolje pokazuje ova popratna fotografija uz tekst. Fotografirana je ona navrat-nanos, ali sve sa smiješkom na licu, nakon druženja i nakon što je jedna korisnica već "zbrisala" kući i to zato što ih druženje i igranje njima najdraže društvene igre "Rummikub" toliko zaokupi i zabavi da zaborave i na fotografiranje. A fotodokument se napraviti mora. Pa makar i na samom odlasku.

U četvrtak, 28.4.2022. godine, korisnice Greta, Klara i Mara te "Oazina" zaposlenica Ana dva su sata razmišljale i kombinirale kako nadmudriti i pobijediti protivne igračice te tako dokazati da su još u dobroj formi s dobrom koncentracijom.

Imale su one u ta dva sata vremena i popiti kavu te popričati o dnevnoj politici, novostima u našem gradu, kao i obitelji. Jer najdraža tema su oni najbliži, djeca i unuci.

I tako iz tjedna u tjedan, iz četvrtka u četvrtak ova stalna ekipa, tu i tamo pojačana nekom novom znatiželjkom, provodi svoja popodneva četvrtkom od 16 do 18 sati.

Druženje uz društvene igre odvija se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok