MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 04. 2022.

Drugi dio edukacije o zagovaranju na razini Europske unije

Edukacija je održana putem Zoom-a...Edukacija je održana putem Zoom-a...U srijedu, 6.4.2022. godine, održan je drugi dio edukacije o zagovaranju na razini Europske unije. Edukacija je održana online, putem platforme Zoom, s početkom u 11, a trajala je do 14 sati.

Snježana Vasiljević s Pravnog fakulteta u Zagrebu predstavila je zaštitu prava žena na razini Europske unije kroz slučajeve Europskog suda pravde. Definirala je izravnu i neizravnu diskriminaciju te pojasnila primjerima. Iznijela je i predstavila konkretne slučajeve iz devedesetih, kao i njihov utjecaj na direktive koje imamo danas. Zadnji sat edukacije proveden je u odgovaranju na pitanja sudionica od strane voditeljice edukacije, većinom po pitanju diskriminacije žena u njihovom poslovnom okruženju.

Edukacija je provedena u sklopu projekta Ženske mreže Hrvatske "Zagovaranjem do boljih politika za zaštitu prava žena u Hrvatskoj", financiranog od strane Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u sklopu poziva za male projekte 2021.

...a ispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna i Dragana...a ispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna i DraganaNa edukaciji su sudjelovale predstavnice članica Ženske mreže Hrvatske, a ispred "Oaze" sudjelovale su Vesna Nedić i Dragana Brnjevarac. Vesna i Dragana sudjelovale su i na prvom dijelu o čemu smo pisali ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok