MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 04. 2022.

Sastanak "Oazinog" programskog tima

Ana, Sandra, Dragana i VesnaAna, Sandra, Dragana i VesnaU četvrtak, 7.4.2022. godine, članice programskog tima održale su formalni sastanak u ''Oazinim'' prostorijama s početkom u 10 sati.

Sastanak je sazvan radi akcijskih planova programa "Dostojanstveno starenje" i "Volontiraj i ti" te aktivnosti vezanih uz "Oazin" volonterski centar. Sastanku su prisustvovale Ana Jeličić, Vesna Nedić, Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac koje su detaljno prošle ovogodišnje akcijske planove i dogovorile se oko aktivnosti koje će se provoditi u skorije vrijeme. Razgovaralo se i o studijskom putovanju u Pečuh na koji će, sutradan, ići Ana i Dragana, kao i o nadolazećem Uskrsnom sajmu. S ljepšim vremenom, bliži se sve više aktivnosti koje se planiraju održati u prirodi, poput šetnji i izleta te je potrebno raspraviti i najsitnije detalje kako bi sve prošlo kako treba.

Na kraju podužeg sastanka, članice su se brzo rastale žureći za svojim obvezama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok