MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 03. 2022.

Fokus-grupa predstavnika socijalnih usluga

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna Nedić (druga s lijeva)Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna Nedić (druga s lijeva)U utorak, 29.3.2022. godine, s početkom u 10 sati, u zgradi mjesne samouprave Tenja/Hrvatskog doma organizirana je fokus-grupa predstavnika pružatelja usluga s područja socijalne i zdravstvene zaštite u sklopu projekta "Razvoj mreže usluga za život u zajednici".

Projekt provodi Ženska udruga "Izvor" iz Tenje u partnerstvu s Gradom Osijekom i Gradom Ilokom, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Učesnici grupe su podijelili svoja iskustva i spoznaje o planiranju potreba i dostupnosti usluga pomoći u kući, dnevne skrbi, zdravstvene zaštite, očuvanja mentalnog zdravlja i mobilnosti korisnika, kapacitetima pružatelja i mogućnostima osnaživanja njihove mreže kao odgovora na potrebe u zajednici.

Dr. sc. Silvija Ručević, diplomirana psihologinja, vodila je fokus-grupu.

Kako je pisalo u pozivu za sudjelovanje na fokus-grupi, cilj organizatora je, sveukupnim aktivnostima, pridonijeti razvoju mreže pružatelja u provedbi učinkovitijih socijalnih usluga i podrške za život u zajednici, usmjeren na unapređenje kvalitete života i socijalnog uključivanja starijih osoba, osoba oboljelih od Alzheimerove demencije ili drugih demencija, s posebnim osvrtom na ruralne i izolirane sredine s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Fokus-grupi, ispred "Oaze", prisustvovala je Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok