MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 03. 2022.

"Komunikacijska strategija u OCD-ovima"

Na prvom bloku sudjelovalo je 15 sudionikaNa prvom bloku sudjelovalo je 15 sudionikaU utorak, 15.3.2022. godine, od 9 do 13 sati, putem platforme Zoom, održan je prvi blok, od ukupno tri, online interaktivne radionice "Komunikacijske strategije u OCD-ovima". Radionicu organizira Udruga mladih i Alumni FET Pula, a vodi Jelena Šarić.

Radionicu vodi Jelena ŠarićRadionicu vodi Jelena Šarić

Prvi blok obuhvaćao je sljedeće teme:

  • Što su odnosi s javnošću, koja je razlika između odnosa s javnošću i marketinga?
  • Zašto je važno komunicirati s javnostima?
  • Kako uspješno komunicirati?
  • Osnovni alati koji se koriste u odnosima s javnošću
  • Kreiranje priopćenja za medije
  • Kako zainteresirati medije za vijest
  • Koja je zadaća PR-a, a koja medija?

Ispred "Oaze", na prvom bloku radionice, sudjelovale su zaposlenica Dragana Brnjevarac te vanjska suradnica i volonterka Sonja Nedić.

Kao osobi koja nema iskustva s komunikacijskim strategijama i kojoj cjelokupna tema radionice nije bliska, Dragani je prvi blok koristio za stjecanje osnovnog znanja o odnosima s javnošću, razlikama između PR-a i marketinga te kako ostvariti uspješnu komunikaciju s medijima i zašto je ona važna za OCD. Detaljne upute za pisanje priopćenja i izvještaja će joj koristiti u daljem radu u udruzi. Radionica je bila poučna i interaktivna, sudionici su dijelili svoja iskustva i probleme s kojima se susreću pri radu u svojim udrugama pa je, samim tim, ostavila pozitivan utisak na Draganu.

Sonji, s druge strane, kao magistrici medijske kulture, tema prvog bloka bila je poznata i bliska, ali, bez obzira na to, određene informacije sagledala je u novom svjetlu što će joj, svakako, koristiti u daljnjem radu.

Online radionica "Komunikacijska strategija u OCD-ovima" provodi se u sklopu projekta "MI (migracijski izazovi) - jučer, danas, sutra", čiji je nositelj Udruga mladih i Alumni FET Pula. Projek je financiranog putem bespovratnih sredstva iz programa ESF i RH.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok