MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 03. 2022.

Oslikavanje drvenih kuhača

Drvene kuhače oslikane motivom kotlićaDrvene kuhače oslikane motivom kotlićaNa, sada već, možemo reći, tradicionalnoj, "Oazinoj" likovno-kreativnoj radionici, u utorak, 15.3.2022. godine, pored zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale su četiri korisnice, Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Sanja, koje su s nestrpljenjem iščekivale temu radionice.

A ovotjedna tema bila je oslikavanje drvenih kuhača s klasičnim baranjskim motivom – kotlićem za fiš-paprikaš.

Sve korisnice su rado i s elanom prionule radu te su, uz priče o problemima i dogodovštinama svoje svakodnevice, kistom i bojama, s više ili manje vještine, oslikavale kuhače i stvarale lijepe male suvenire koji će, za koji tjedan, završiti na Uskršnjem sajmu.

I tako je i ovog tjedna "Oazina" likovno-kreativna radionica utorkom za žene, privukla korisnice koje su željne druženja u prijatnom društvu i ugodnom okruženju. Za sreću treba stvarno malo!

Likovno-kreativne radionice održavaju se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Uz likovno-kreativni rad...Uz likovno-kreativni rad......ide i druženje uz priču...ide i druženje uz priču

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok