MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 03. 2022.

Igra "Rummikub" okupila više igračica

Na ovotjednom druženju bilo je više igračica...Na ovotjednom druženju bilo je više igračica...U četvrtak, 3.3.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održalo se još jedno druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Uz "Oazine" zaposlenice Anu i Draganu, radionici su prisustvovale korisnice Greta, Klara, Mara, Sanja i Savica. Kako je ovoga puta zanimljiva društvena igra "Rummikub" privukla veći broj igračica, moralo se igrati za dva stola.

Bilo je zanimljivo promatrati igračice koje su se trudile nadmudriti i pobijediti jedna drugu i to uz smijeh, navijanje, šaljive upadice i dobacivanja. Tako da gotovo nisu ni uočile kada su protekla dva sata druženja na kome se, već po običaju, uz igru, kavu, kolače, lijepo i napričaju.

Priče su uglavnom vezane uz obitelj i novosti svakodnevice, no ovoga puta su, aktualne ratne teme, bile ublažene nešto ljepšim temama dviju korisnica koje su se upravo, pune lijepih utisaka, vratile iz Francuske i Njemačke gdje su posjetile svoju djecu i unučad.

Radionica je i ovog puta ispunila očekivanja korisnica koje su se zadovoljne razišle, s mišlju i željom novog susreta i druženja.

...pa se moralo igrati......pa se moralo igrati......za dva stola...za dva stola

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok