MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 03. 2022.

Završna konferencija projekta "Korak po korak do zaposlenja"

Mirela Alagić i Dragana BrnjevaracMirela Alagić i Dragana BrnjevaracU četvrtak, 3.2.2022. godine, s početkom u 11 sati, održana je završna konferencija projekta "Korak po korak do zaposlenja" koji je provodila udruga Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.) u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Ispred "Oaze" na konferenciji, koja je održana u Hotelu Patria u Belom Manastiru, prisustvovala je zaposlenica Dragana.

Projekt je provođen u posljednje dvije godine s ciljem pružanja pomoći dugotrajno nezaposlenima i korisnicima zajamčene minimalne naknade kroz osposobljavanja i pružanja usluga socijalnog mentorstva. O rezultatima projekta govorila je izvršna direktorica udruge P.G.D.I., ujedno i voditeljica projekta Mirela Alagić. O iskustvu rada na projektu govorile su članice projektnog tima Vanja, Višnja i Rea, kao i korisnici koji su iznosili samo pozitivna iskustva onoga što im je projekt donio.

Nakon završene konferencije sudionicima je poslužen ručak.

Za sudionike konferencije organiziran je ručakZa sudionike konferencije organiziran je ručak

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok