MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 02. 2022.

"Oazina" zabavna radionica petkom

Na ovotjednoj radionici...Na ovotjednoj radionici...U "Oazinom" dnevnom boravku u petak, 4.2.2022. godine, od 17 sati, održana je zabavna radionica za djecu na kojoj se nisu zabavila samo djeca, nego i voditeljice radionice, "Oazine" zaposlenice Sandra i Dragana.

Svatko je radio ono za što je imao inspiraciju pa je tako Antonio oslikao čak dvije drvene kutijice. Dariju nije bio dan za kreativu tako da je on rješavao rebuse, osmosmjerke pa i zadatke iz matematike. Dorotea se radionici priključila nešto kasnije, zbog obaveza koje je imala, ali je stigla dovršiti svoju kutijicu za nakit s prošle radionice.

Dječje radionice trenutno se ne provode ni u sklopu jednog projekta, ali se nastavljaju i dalje održavati svaki petak od 17 sati.

...svatko je radio ono što mu se radilo...svatko je radio ono što mu se radilo

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok